Een Consult

 

We leven in een bewogen tijd. Dit brengt met zich mee dat we in de gelegenheid worden gesteld om versneld blokkades op te ruimen. Zij kunnen gelegen zijn op verschillende niveaus: fysiek – emotioneel – mentaal – spiritueel. Door deze schoon te maken zal er meer levensbewustzijn en balans ontstaan. Blokkades, zowel fysiek als energetisch, drukken zich vaak uit in pijnen, emoties, veel denken, negativiteit, gynaecologische klachten etc.. Ieder van ons kent er wel één of meer. De klacht, welke dan ook, stelt ons in de gelegenheid om het verhaal dat daarin verscholen ligt in bewustzijn te brengen, door erkenning en/of aanraking ervan. Daardoor verdwijnt het of krijgt het een andere betekenis. Het is een natuurlijk eenvoudig proces. Het creëren van meer ruimte en dus bewustzijn leidt tot helder mens zijn, in het hier en nu, in het grote geheel. Hierdoor kan meer kracht, vitaliteit, balans en vervulling ervaren worden.

 

 

Gewerkt wordt vanuit: afstemming - verbinding - intentie - gelijkwaardigheid - speelsheid - beweging en humor.

Een shiatsu-consult bevat een scala aan mogelijkheden: behandeling van drukpunten - structurele correcties - diepe orgaanbenadering - gesprek - voedingsadvies - qigong - klacht gerichte oefeningen - stretches - ooracupunctuur en levenservaring.

Ze worden ingezet als het aan de orde is: een bewuste stimulans op de juiste plaats, met de juiste intentie en timing.

 

Shiatsu is een oosterse benaderingswijze van klachten. Zij beoogd balans te brengen in het lichaam en de geest door specifieke technieken toe te passen op energiebanen en zones.

 

 

© 2021 José Wikkerink, alle rechten voorbehouden.